1. Home
  2. Vesti
  3. Lada Niva od sada i u kamuflažnom odelu
Lada Niva od sada i u kamuflažnom odelu
0

Lada Niva od sada i u kamuflažnom odelu

401
0
Podelite sa prijateljima:

Lada je predstavila novu, kamuflažnu boju za Nivu. 

Mada se brojni strani mediji već šale na račun ruskog proizvođača, ipak ova odluka se ne čini tako sumanutom. S obzirom na to da je Lada Niva čest izbor lovaca ne samo u Rusiji, već i u svim okolnim zemljama te države, kao i u dobrom delu Istočne Evrope i Azije ovo se čini kao sasvim logičan potez.

Lada Niva

Kako javljaju ruski mediji, Lada se na ovakav potez odlučila nakon što su primetili da brojni kupci koji uzimaju Nivu kao vozilo za lov, nakon kupovine podare automobilu kamuflažno „odelo“.

Puno ime ruske legende, i jednog od začetnika SUV segmenta jeste Lada Niva 4×4. Mada se od 1977. godine vizuelno praktično nije uopšte menjala, u međuvremenu je došlo ipak do nekih manjih izmena unutar kabine i tehnologije koja je dostupna potencijalnom kupcu.

Pomenuti kamuflažni izgled dobijen je tako što je na crnu osnovu naneto dve nijanse zelene boje. Doplata za ovakvu boju trenutno iznosi 406 evra.

(401)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments