1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. Porsche 911 GT3 u magično lepom izdanju (FOTO)
Porsche 911 GT3 u magično lepom izdanju (FOTO)

Porsche 911 GT3 u magično lepom izdanju (FOTO)

250
0
Podelite sa prijateljima:

Porsche Exclusive Manufaktur je svoju magiju primenio na trkački orijentisanoj mašini.

Nakon Panamere Turbo u „Crayon“ finišu, Porsche je predstavio još jednu, atraktivniju verziju. Ovoga puta se radi o GT3 RS, „kao sa postera“.

Većina fotografija osveženog 911 GT3 RS, koje su se pojavile na internetu, prikazuje vozilo u jarkim bojama sa kontrastnim prugama i oznakama. Međutim, ovoga puta je zauzet drugačiji pristup, sa „stelt“ nijansom i bez nepotrebnih dodataka.

Crni finiš, koji akcenat stavlja na eleganciju, sjajno je uparen sa „zlatnom“ obućom, odnosno točkovima sa centralnim zavrtnjima sa GT3 RS oznakama i odgovarajućim, žutim kočionim čeljustima.

Što se enterijera tiče, tu su žuti akcenti, koji nastavljaju „spoljnu“ temu. Žuti šavovi na sedištima, volanu, armaturnoj tabli i centralnom naslonu za ruku, donose poseban estetski momenat. Nasloni za glavu su takođe ukrađeni „GT3 RS“ logoom, a žuti su i bezbednosni pojasevi.

 

 

(250)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments