1. Home
  2. Vesti
  3. Top Gear ostaje bez test staze
Top Gear ostaje bez test staze
0

Top Gear ostaje bez test staze

417
0
Podelite sa prijateljima:

Čuvena test staza Top Geara uskoro će nestati.

Naime, Velika Britanija planira da poruši stari aerodrom i da na tom prostoru podigne naselje. Što u prevodu znači da će ekipa Top Geara morati da potraži novi dom.

Aerodrom iz Drugog svetskog rata koji je Top Gear počeo da koristi kao test stazu u eri Džeremija Klarksona, trenutno je iznajmljen televiziji BBC koja ga ustupa za korišćenje svojoj emisiji. Ipak, kako kažu u Top Gearu, ne brinu previše o gubitku staze, jer veruju da će zamenu naći veoma lako.

Rušenje još uvek nije počelo, a nema ni zvaničnog datuma kada će do toga doći. Britanski vlada saopštila je da će na tom prostoru izgraditi 1.800 novih domova, a da će na celom projektu raditi više od 1.000 radnika.

Top Gear je nakon odlaska Klarskona, Meja i Hamonda doživeo veliki pad gledanosti. Dok je trojac napravio novu emisiju Grand  Tour i nastavio sa svojim avanturama, Top Gear je bio primoran da menja više puta postavku voditelja, ne bi li pronašli dobitnu kombinaciju. Nova sezona koja je počela sa emitovanjem 25. februara za sada daje odlične rezultate što se tiče gledanosti.

Podsetićemo, aktuelnu ekipu voditelja Top Geara čine Met LeBlenk, Kris Haris, Rori Rid i naravno test-vozač Stig.

(417)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments