1. Home
  2. Vesti
  3. Tesla opoziva 123.000 automobila
Tesla opoziva 123.000 automobila
0

Tesla opoziva 123.000 automobila

301
0
Podelite sa prijateljima:

Kompanija Tesla opoziva u servise 123.000 primeraka Modela S. 

Problem je kako kažu u američkom proizvođaču u servo upravljaču. Naime, razlog za ovako nešto je pomalo bizaran. Tesla tvrdi da bi zbog korozije moglo doći do otkazivanja servo asistencije. Naravno, vozilom se i dalje može upravljati – što bi rekao naš narod „na mišiće“.

Potvrđeno je da je u pitanju nešto više od 123.000 automobila, isključivo primeraka Model S koji su proizvedeni pre aprila 2016. godine. Vozila obuhvaćena opozivom biće pozvana da zakažu termin u ovlašćenim servisima, koji će im kasnije zameniti delove koji bi eventualno mogli izazvati problem. Dobra vest za Teslu i ljubitelje te marke jeste da Model 3 i Model X ostaju van opoziva.

Opoziv dolazi u veoma nezgodnom trenutnku za Teslu, s obzirom na to da proizvodnja Modela 3 ponovo kasni. Zapravo, nikad nije ni bila pravovremena. Mask ubeđuje investitore i javnost da će problemi biti rešeni do kraja aktuelnog kvartala, ali sve su veći izgledi da tako neće biti.

Prema najnovijim procenama kompanija Tesla bankrotiraće za tri do šest meseci. Više o tome pročitajte ovde. 

(301)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments