1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Vlasnici Honde Civic Type R mogu preko interneta da naruče paket koji donosi 357 ks
Vlasnici Honde Civic Type R mogu preko interneta da naruče paket koji donosi 357 ks
0

Vlasnici Honde Civic Type R mogu preko interneta da naruče paket koji donosi 357 ks

505
0
Podelite sa prijateljima:

Honda Civic Type R je impresivan automobil. Raspolaže sa 310 ks i 400 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Sprint do stotke obavlja za 5,7 sekundi i može da pojuri do 283 km/h, mada je Honda navela zvaničan podatak od 272 km/h.

Tjunerska kuća Hondata  je u međuvremenu kreirala paket za Civic Type R koji dodaje još malo snage, i to za 695 dolara, koji može da se naruči preko interneta. Naime, FlashPro komplet dodaje 33 ks i 50 Nm (gorivo od 91 oktana), podižući snagu na 343 ks i 450 Nm. Dorada za gorivo od 93 oktana dodaje 47 konja i 90 Nm.

Ovo je drugi komplet za Civic Type R kojeg je lansirala Hondata.

 

(505)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments