1. Home
  2. Sajmovi
  3. Mazda CX-3 u prestižnijem ruhu u Njujorku
Mazda CX-3 u prestižnijem ruhu u Njujorku
1

Mazda CX-3 u prestižnijem ruhu u Njujorku

243
1
Podelite sa prijateljima:

Tu je nova maska hladnjaka, više horma i modifikovana zadnja svetlosna grupa.

Nakon značajnih unapređenja prošle godine, Mazda je spremna za nove modifikacije za CX-3 za 2019. godinu. One se pre svega odnose na komfor, uz upotrebu poboljšanih materijala u kabini. Nije izbegnuto ni neznatno povećanje snage. Dakle, rafiniraniji CX-3 kreće u prodaju ovog proleća, a za očekivati je da se uskoro desi i sa evropskim modelom, kojeg smo testirali.

CX-3 nastavlja da koristi Skyactiv-G 2,0-litarski četvorocilndraš, sada sa 150 ks i 200 Nm. Bitno je napomenuti da je isporuka obrtnog momenta bolja, u širem rasponu obrtaja a poboljana je i ekonomičnost.

Što se stajlinga karoserije tiče, model za 2019. ima masku koju karakterišu uparene horizontalne pregrade, umesto aktuelne teme. Čini se da je i oivičenje nešto oštrije uglovano. Hrom ukrašava uglove anfasa, a u istom maniru su uokvireni bočni prozori. Soul Red Crystal  crvena boja je deo palete, kao i kod MX-5 i CX-5.

Kada je reč o unutrašnjosti, Mazda je oslobodila nešto prostora, zamenjujući ručnu parkirnu kočnicu električnom jedinicom. Ovo rešenje je omogućilo implementaciju šire centralne konzole i naslona za ruku između prednjih sedišta. Vozač i suvozač bi trebalo da uživaju u nešto boljem komforu, jer su sedišta sada šira i koriste uretansku penu visoke gustine. koja sjajno apsorbuje vibracije.

Što se putnika pozadi tiče, oni takođe dobijaju nov centralni naslon za ruke sa držačima za čaše. Pored toga, deblji paneli vrata i i deblje zadnje staklo doprinose tišem ambijentu unutar kabinskog prostora.

 

(243)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
lokal

CX3 je uvek bio privlacan model iz Mazde. I sada, nakon nekoliko godina provedenih na trzistu, i dalje je pozeljan ali i dalje skup model . U eri kompaktnih SUV-ova kada svaki proizvodjac ima svog prodajnog aduta zajednicki imenilac je da automobili sa 80 KS , sa dodatnom opremom, kostaju oko 20 000 eur, sto je pomalo nepristojno.. moda je moda ali… u takvoj trzisnoj utakmici mislim da bi bilo interesantno uraditi uporedne testove modela koji su duze na trzistu, ( renegade,500x, 500l cross ) koji su na akcijama, sa novim uzdanicama Hyundai, Kia, Seat, CX3,C3, cactus.. takvi tekstovi bi… Pročitaj više »