1. Home
  2. Vesti
  3. BMW M5 Competition Package stupa na scenu u aprilu
BMW M5 Competition Package stupa na scenu u aprilu
0

BMW M5 Competition Package stupa na scenu u aprilu

370
0
Podelite sa prijateljima:

Competition Package za BMW M5 treba da startuje sa proizvodnjom u aprilu. Naravno, to je veoma blizu, a na australijskom Bimmerpost forumu su se našli neki sočni detalji, koje je postavio upravo kupac BMW-a M5 sa Competition Package paketom.

Ono što smo znali je da snaga raste na 625 ks, iz naravno istog 4,4-litarskog V8. Maksimalni obrtni moment je ostao još uvek nepotvrđen. Da li to znači da će moćni M5 Competition Package biti prevelik zalogaj za Mercedes-AMG E63 S (612 ks)?

Competition Package donosi i karoseriju bližu tlu za sedam milimetara napred i deset milimetara pozadi, uz modifikaciju ogibljenja koja će M5 doneti bolje izdanje na trkačkoj stazi.

U ostala unapređenja se ubrajaju revidirani izduvni sistem i karbon-keramičke kočnice (opcija). Što se „hedonizma“ tiče, za audio doživljaj je zadužen Bowers & Wilkins  sistem. Poklopac motora je od ugljeničnih vlakana.

(370)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments