1. Home
  2. Sajmovi
  3. BG Car Show 2018
  4. Peugeot u Beogradu
Peugeot u Beogradu

Peugeot u Beogradu

292
0
Podelite sa prijateljima:

Štand Peugeota smešten je u halu 1 Beogradskog sajma.

Peugeot izlaže ponos marke, model 3008, prošlogodišnjeg dobitnika prestižne nagrade „Svetski automobil godine“. Pored njega tu su i ostali pripadnici SUV segmenta modeli 2008 i 5008.

Što se tiče ostalih klasa, Peugeot prikazuje gradske modele 108 i 208, dok je prisutna i uzdanica u C segmentu – popularna 308-ica.

Pored toga, u hali 4 će biti izložena kompletna gama dostavnih vozila uključujući dostavnu verziju 208-ice, zatim Bipper, Partner, Expert I Peugeot Boxer. Za sva komercijalna vozila su takodje pripremljeni specijalni sajamski uslovi.

Za  ljubitelje dvotočkaša koji na vreme žele da se pripreme za sezonu, u hali 7 biće izloženi svi modeli iz game Peugeot skutera, uključujući I najnoviji model Django.

(292)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments