1. Home
  2. Vesti
  3. Restilizovani Mercedes C klase u kupe i kabrio varijanti premijerno u Njujorku (galerija)
Restilizovani Mercedes C klase u kupe i kabrio varijanti premijerno u Njujorku (galerija)
0

Restilizovani Mercedes C klase u kupe i kabrio varijanti premijerno u Njujorku (galerija)

445
0
Podelite sa prijateljima:

Mercedes je saopštio da će restilizovane varijante C klase debitovani na Salonu automobila u Njujorku. 

Prirodno, većina promena koje su zadesile sedan izvedbu preneće se i na ostale verzije. AMG C43 sa dvoje vrata dobiće trolitarski twin-turbo V6 agregat snage 385 „konja“, bolju transmisiju sa devetostepenim automatskim menjačem, restilizovane branike, nešto agresivniji difuzor i četvorostruke završetke izduvnih cevi. Početak palete motora činiće dvolitarski agregat sa 255 konjskih snaga.

Svi modeli koristiće kao standardna LED prednja svetla, a prvi put u C klasi pojaviće se Ultra Wide High Beam, odnosno veoma široko osvetljeno polje kada se koriste duga svetla. Zarad bezbednosti drugih u saobraćaju, C klasa će koristiti automatsku kontrolu dugih svetala, koja se momentalno gase kada u susret naiđe drugi automobil.

Unutar kabine biće postavljen novi ekran za kontrolu informativno-zabavnog sistema. U pitanju je displej dijagonale 10,25 inča. takođe, biće dostupan opcioni digitalni instrumentalni klaster dijagonale 12,3 inča koji se može pojavljivati u tri postavke: Classic, Progressive i Sport. Novi volan na sebi ima panele osetljive na dodir pomoću koji se mogu kontrolisati brojne funkcije info-zabavnog sistema.

Što se tiče tehnologije, C klasa će koristiti 11 aktivnih bezbednosnih sistema kao što su asistencija pri promeni traka, adaptivni tempomat, automatska kočnica sa eskivažom pešaka, itd…

Mercedes C klase u kabrio i kupe izdanju imaće šest varijanti: kupe i kabriolet sa pogonom na zadnje točkove, kupe i kabriolet sa pogonom na obe osovine, kao i AMG verzije za oba modela. U prodajnim salonima naći će se do kraja tekuće godine.

 

(445)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments