1. Home
  2. Vesti
  3. Tesla Model 3 – kočione pločice koje se „tope“ (video)
Tesla Model 3 – kočione pločice koje se „tope“ (video)
1

Tesla Model 3 – kočione pločice koje se „tope“ (video)

727
1
Podelite sa prijateljima:

Naravno da Tesla Model 3 nije napravljen da ruši brzinske rekorde. Međutim, šta se dešava ukoliko ga malo „nagazite“ par krugova, na recimo nekoj stazi poput Laguna Sece? S druge strane, u Tesli vole da se hvale svojim „visokim kvalitetom“.

Već prilikom četvrtog kruga, na krivini dva pri brzini od 150 km/h, dolazite do bolnog saznanja: nema kočnica! Nije pohvalno, zar ne? Dok Tesla oprema Model 3 kočionim pločicama koje su možda adekvatne za neku „regularnu“ upotrebu, i koje će možda trajati neko vreme, na stazi stvari stoje „malo“ drugačije. Pločice su otišle „bogu na istinu“ nakon 45 krivina, u samo 14,5 kilometara.

Naravno, s obzirom na to šta se desilo s pločicama, vlasnika čeka i zamena diskova.

(727)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Piše na pločicama „Brembo“ …