1. Home
  2. Vesti
  3. Toyota se izvinjava fanovima zbog odlaganja lansiranja serijske Supre
Toyota se izvinjava fanovima zbog odlaganja lansiranja serijske Supre
0

Toyota se izvinjava fanovima zbog odlaganja lansiranja serijske Supre

206
0
Podelite sa prijateljima:

I dalje čekamo na Toyota Supru. Doduše, o trkačkom konceptu iz Ženeve smo pisali naširoko, ali serijski model još uvek nije tu.

Jedno od najpopularnijih imena u svetu japanskih automobila, posebno je postalo popularno sa „Fast and Furious“ franšizom. Međutim, novog modela nema već 16 godina, a najnovije glasine kažu da će se pojaviti u Detroitu sledeće godine.

Ipak, glavni inženjer projekta, Tecuja Tada-san, želi da se izvini automobilskim fanovima, posebno Suprinim, što se sve odužilo. On je izrazio žaljenje što se Supra nije pojavila ranije, jer je to i sam želeo.

U najnovijem intervjuu, Tada-san je podelio neke informacije u vezi sa saradnjom između BMW-a i Toyote, koja je započela 2012. Tada zauzeta sa lansiranjem novog 86 kupea, Toyota je poslala Tadu-sana na tajni sastanak sa Nemcima, da bi prodiskutovao sa njima mogućnost kreiranja novog sportskog automobila.

Mada Supra i Z4 dele platformu, biće potpuno različitog karaktera. Ipak, Toyotin sportista će imati „nemačku dušu“, kao što smo naveli u prezentaciji. Ipak, gorimo od želje da vidimo konačno tu „razliku u karakteru“.
 

(206)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments