1. Home
  2. Sajmovi
  3. Ženeva 2018
  4. Restilizovani Nissan Juke u Ženevi (galerija)
Restilizovani Nissan Juke u Ženevi (galerija)
0

Restilizovani Nissan Juke u Ženevi (galerija)

1.17K
0
Podelite sa prijateljima:

Iako je prošlo već osam godina otkako se Nissan Juke pojavio na tržištu, i dalje nema nove generacije ovog modela. 

Nissan Juke se svakako dobro bori sa godinama, ali… Kada je pomenuti automobil debitovao na prste se mogao izbrojati broj malih krosover modela koji bi mogli da mu konkurišu, osam godina kasnije, u ovom segmentu je prava poplava noviteta. Ipak, Juke i dalje igra na kartu nesvakidašnjeg dizajna, koji mu je uz proverene agregate i doneo veliku popularnost.

Restilizacija je donela suptilne promene koje su najveće na prednjem delu automobila. Najveća novina je drugačija maska rešetke hladnjaka, kao i to da su indikatori pravca postavljeni na retrovizore. Juke je dobio u ponudu i nove tipove točkova od 16 i 18 cola, a kupcima su sada na raspolaganju i dve nove boje: Vivid Blue i Chestnut Bronze. Najveća izmena unutar kabine je novi audio sistem kompanije Bose.

„Juke je pionir B segmenta kod SUV modela i jedan je od naših najvoljenijih automobila“ izjavio je novinarima Ken Ramirez, šef prodaje i marketinga kompanije Nissan.

Paleta motora se nije promenila i i dalje je čini pet agregata, što benzinskih što dizel pogonskih jedinica. Najslabiji benzinac razvija 94 konjske snage, a najjači čitavih 190. Što se tiče dizel motora, u pitanju je Renaultov 1,5 dCi agregat snage 110 „konja“ sa kojim smo se sretali u nekoliko automobila i svaki put nas je oduševio.

 

 

(1171)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments