1. Home
  2. Sajmovi
  3. Ženeva 2018
  4. Venere – električna limuzina sa preko 1.000 ks (video)
Venere – električna limuzina sa preko 1.000 ks (video)
0

Venere – električna limuzina sa preko 1.000 ks (video)

354
0
Podelite sa prijateljima:

Ovaj ultraluksuz na točkovima je dizajnirala italijanska kuća I.DE.A. Navodno bi vozilo moglo da uđe u proizvodnju 2019. po pres saopštenju, ali naravno da čisto sumnjamo u to.

Venere je limuzina sa četiri sedišta, a četiri su i elektormotora koja pokreću ovaj koncept, ukupne snage 740 kW (1006 ks). To je dovoljno za sprint do stotke za samo 2,5 sekundi. Limuzina??!

Naravno, prvo što pada na pamet je Tesla Model S, ali stajling je sasvim drugačiji.

Evo i specifikacija:

Sprint do stotke: 2,5 sekundi

Četiri motora od po 185 kW

Izlazna snaga: 740 kW i 1.540 Nm

Maksimalna brzina: 286 km/h

Masa: 2.100 kilograma

Brzo punjenje: 80% baterije za 50 minuta

Autonomija (NEDC): 652 km

 

(354)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments