1. Home
  2. Vesti
  3. Posebna ponuda HONDA HR-V
Posebna ponuda HONDA HR-V
1

Posebna ponuda HONDA HR-V

333
1
Podelite sa prijateljima:

Honda Srbija je pripremila posebnu akciju HR-V modela u Comfort paketu opreme po ceni od 19.990€ i po prvi put sa specijalnom sajamskom cenom za HR-V u Elegance paketu opreme i popustom od 3.000€, odnosno po ceni od 20.990€.

Oba modela dolaze sa visoko responsivnim i efikasnim 130KS 1.5 litarskim i-VTEC benzinskim agregatom koji je deo Honda Earth Dreams tehnologije.

HONDA HR-V je kreirana da pruži osećaj vožnje kao po salonu, a to je ostvarivo zahvaljujući niskoj tački težišta i lakoj, okretnoj karoseriji. Krutost karoserije, najvećim delom je rezultat toga što 27% njene strukture čini ojačani čelik, što s druge strane rezultira osećajem visoke bezbednosti u vožnji, kao i redukovanim naginjanjem karoserije. Ovo čini HR-V jednim od vozila koja ulivaju najviše poverenja u krosover klasi.

HR-V 1.5 u Elegance paketu opreme nudi, između ostalog prostranost i fleksibilnost kabinskog prostora vodeće u klasi, zahvaljujući inovativnom Honda sistemu magičnih sedišta (Magic Seat system), koje odlikuje visok nivo prilagodljivosti i udobnosti. Sedišta su meka i kvalitetna, dok detalji trima od brušenog alumijuma naglašavaju premijum ambijent. Dizajn instrument table kombinuje sofisticiranost, premijum detalje i kvalitetnu završnu obradu.

Pored toga, model je opremljen dvozonskim klima uređajem, HONDA CONNECT sistemom, a nezavisno od paketa opreme, svi HR-V modeli imaju kao standard CTBAsistem za kočenje pri niskim brzinama. Uključen je i ADAS napredni paket sistema za podršku vozaču koji sadrži: TSR – raspoznavanje saobraćajnih znakova, ISL – inteligentni limitator brzine, LDW – upozorenje na neželjeno napuštanju kolovozne trake, FCW – upozorenje na potencijalni čeoni sudar, HSS – kontrola dugih svetala.

Info-zabavni sistem Honda CONNECT, baziran na aplikacijama i smešten unutar vozila, funkcioniše preko ekrana od 7 inča osetljivog na dodir. On se nalazi na sredini komandne table i uz Android operativni sistem, omogućava brz i lak pristup internet servisima, uključujući i aktuelno stanje u saobraćaju, vesti i vreme, društvene medije i internet radio, a prikazuje i informacije o vozilu – kao što su merač, ušteda goriva i vreme putovanja. Kao dodatak, Honda Connect sistem se sinhronizuje se sa smart telefonima i drugim multimedijalnim uređajima preko MirrorLinka, WiFi pristupne tačke, Bluetooth konekcije, HDMI i USB priključka.

Kada je o prtljažniku HR-V modela reč, njegova impresivna zapremina od 453 litra uz normalno korišćenje zadnjih sedišta ili 1026 litara, do linije prozora, sa sklopljenim zadnjim sedištima, široki otvor zadnjih vrata i niska visina za utovar, omogućavaju osetno lakši pristup zadnjem delu automobila.

Model HR-V odlikuju elegantno oblikovane linije kupea sa čvrstim stavom robusnog SUV-a. Hondini dizajneri su još jednom dokazali da su majstori svog zanata uspevši da spoje naglašenu prostranost sa osećajem sportskog. Oblik karoserije i linije zadnjih prozora, koje se sužavaju, zajedno daju dinamičan i sportski bočni profil, kome savršeno odgovaraju “skrivene” zadnje brave za vrata. Jedinstvena, oštro isečena linija duž bočne strane dodaje HR-V modelu napred nagnut stav i osećaj okretnosti čak i u mirovanju.

Dodatne informacije potražite u Honda salonu u ulici Omladinskih brigada 33a na Novom Beogradu ili putem telefona: 011/20-10-900

(333)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Popust na HRVoja Elegance 3.000 ili 12,5% ?
Nema to „logike“, kada su Honda i Delta u pitanju. Možda 2017. godište, mada je i tada i dalje popust suviše veliki za njih?