1. Home
  2. Sajmovi
  3. Ženeva 2018
  4. Peugeot 508 – First Edition i GT
Peugeot 508 – First Edition i GT
0

Peugeot 508 – First Edition i GT

4.91K
0
Podelite sa prijateljima:

Peugeot je na štand ženevskog salona izveo novog lepotana – 508. 

 

Veo je skinut. Novi 508 je spreman da se upusti u tržišnu utakmicu sa Volkswagen Pssatom. Na štandu su se našla dva izdanja, GT perjanica i novi First Edition, koji se može dobiti u Ultimate crvenoj ili Dark plavoj boji, u kombinaciji sa crnim akcentima na anfasu. Vozilo počiva na alu naplacima od 19 cola u dvobojnom finišu.

Kabinski prostor je, kao što smo i navikli od Peugeota, vrhunski u svakom smislu. Tu su visokokvalitetni materijali poput alkantare, meke crne kože i drvenih dekoracija, dok crno su „nebo“ i pragovi sa „First Edition“ oznakom takođe deo standardne opreme.

Aduti nove 508-ice dolaze u vidu paketa naprednih tehnologija, poput kompletnih LED svetala, noćnog vida, Focal audio sistema sa bežičnim slušalicama i 3D navigacijom na 10-inčnom displeju. Pored toga, Peugeot će dostupnim učiniti i aluminijumske papučice i saten-hromirane akcente.

First Edition je dostupan samo sa najsnažnijim motorima, odnosno benzinskom jedinicom sa 225 konja i dizelom sa 180 ks. Oba motora su uparena sa osmostepenom automatskom transmisijom.

Peugeot se nije izjasnio koliko će primeraka 508 First Edition lansirati, ali će to svakako biti u „ograničenom broju“.

 

 

(4914)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments