1. Home
  2. Sajmovi
  3. Ženeva 2018
  4. Range Rover SV Coupe – veoma lep i veoma skup (galerija)
Range Rover SV Coupe – veoma lep i veoma skup (galerija)
0

Range Rover SV Coupe – veoma lep i veoma skup (galerija)

366
0
Podelite sa prijateljima:

Prema najnovijim informacijama, cena će iznositi nešto manje od 290.000 evra. 

Najnoviji derivativni model Range Rovera, ima samo troje vrata. Mada u prvi mah odluka da se pravi ovakav model izgleda čudno, treba imati na umu da je Range Rover dugo proizvodio upravo automobile sa troje vrata, te su isti deo njegove slavne istorije.

SV Coupe nastao je kao produkt rada odeljenja SVO unutar JLR korporacije. Ovaj automobil koristi adaptivno vazdušno ogibljenje, koje se automatski prilagođava u zavisnosti od stila vožnje. U ponudi su različiti točkovi od 21 pa sve do 23 cola, čime ovaj model postaje prvi koji nudi fabrički naplatke od 23 inča.

Unutar kabine nalazi se sve što Range Rover može da ponudi u ovom trenutku što se tiče tehnologije. Tu je head up displej, sistem dvostrukih ekrana osetljivih na dodir,  prednja sedišta koja se podešavaju u 20 smerova, kao i audio sistem Meridian sa 23 zvučnika.

SV Coupe pokreće 5,0-litarski V8 agregat koji razvija 557 konjskih snaga što mu omogućava sprint do „stotke“ za ravno 5 sekundi.

JLR je već objavio da će biti napravljeno 999 primeraka ovog modela, te se ne treba čuditi visokoj ceni.

(366)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments