1. Home
  2. Sajmovi
  3. Ženeva 2018
  4. Ford Mustang Bullit plenio u Ženevi (galerija)
Ford Mustang Bullit plenio u Ženevi (galerija)
0

Ford Mustang Bullit plenio u Ženevi (galerija)

1.77K
0
Podelite sa prijateljima:

Ford Mustang Bullit privukao je na evropskoj premijeri u Ženevi veliku pažnju pripadnika sedme sile. 

Bullit predstavlja omaž automobilu iz istoimenog filma sa Stivom Mekvinom u glavnoj ulozi. Ovaj model ima veću masku hladnjaka od standardnog Mustanga, a razlikuje se i po većim točkovima od 19 cola. U ponudi su samo dve boje: tamno zelena i svetlo crna.

Mustang Bullit koristi petolitarski V8 motor kao i Mustang GT, ali je njegova snaga povećana za 15 konja i sada iznosi 475 ks. Obrtni moment se nije menjao i dalje iznosi 569 Nm. To mu omogućava da do 100 km/h stigne za ravno 4 sekunde, dok je maksimalna brzina 261 km/h. Interensantno je da se snaga na zadnje točkove prenosi putem šestostepenog manuelnog menjača. sve u duhu originalnog Bullita, dok se ispred vozača nalazi digitalni instrumentalni klaster dijagonale 12 inča.

Kako bi performanse bile na nivou, Bullit ima i drugačije, bolje kočnice i tvrđe podešeno ogibljenje.

Kompletnu prezentaciju ovog modela možete pročitati ovde. 

 

(1773)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments