1. Home
  2. Vesti
  3. BMW M8 Gran Coupe u Ženevi?
BMW M8 Gran Coupe u Ženevi?
0

BMW M8 Gran Coupe u Ženevi?

297
0
Podelite sa prijateljima:

Model sa četvoro vrata bi mogao da se pridruži M8 kupeu i kabrioletu.

Mnogi će u skeču prepoznati Gran Coupe Concept iz 2010., a glasine kolaju da BMW M divizij planira da u Ženevi predstavi novi koncept, to pod imenom M8 Gran Coupe!

BMWBlog je izvestio da će se verzija sa četvoro vrata, pored već potvrđenih M8 kupea i M8 kabrioleta, pojaviti na 88. izdanju Salona automobila u Ženevi, i da je to „iznenađenje“ koje Bavarci pripremaju.

 

BMW M8 Gran Coupe će biti etiketiran kao „dizajnerska studija“, što znači da BMW neće biti preterano izdašan sa tehničkim specifikacijama. Naravno, ispod haube se ne očekuje ništa drugo do 4,4-litarski biturbo V8, kao što je slučaj sa kupe i kabriolet „rođacima“, snage preko 600 konja. U istom izveštaju se kaže da će novorazvijeni osmostepeni ZF-ov automatik biti zadužen za distribuciju snage. Procenjeni sprint do stotke je 3 sekunde.

Nova serija 8 će konačno stupiti na scenu ove godine u serijskoj verziji, dok ćemo na M8 Gran Coupe čekati još godinu ili dve.

Pored (još uvek nezvanično) najavljenog M8 Gran Coupea, u Ženevi će na BMW-ovom štandu mesto naći i druga generacija X4, kao i X2. Tu će biti i M3 CS i blago osvežena serija 2 Active Tourer i Gran Tourer. Nikako ne treba zaboraviti ni pojavljivanje i8 Roadstera.

 

 

(297)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments