1. Home
  2. Vesti
  3. Mercedes AMG GT Coupe – prve zvanične fotografije
Mercedes AMG GT Coupe – prve zvanične fotografije
0

Mercedes AMG GT Coupe – prve zvanične fotografije

262
0
Podelite sa prijateljima:

Mercedes je plasirao prve zvanične fotografije AMG GT Coupea, naravno pod ozbiljnom kamuflažom.

Zvanični detalji o ovom automobili još uvek nisu saopšteni. Nemci sve svoje adute čuvaju za premijeru koja će se odigrati na Salonu automobila u Ženevi početkom narednog meseca. Ipak, Mercedes već godinu dana intenzivno testira novi AMG GT na javnim putevima, te se na internetu može pronaći pregršt špijunskih fotografija.

Ipak, neke specifikacije su uspele da isplivaju u javnost. Prvo AMG GT Coupe biće postavljen na MRA platformu i najverovatnije će u ponudi imati tri agregata. Snažniji, 4,0-litarski V8 motor dolaziće u dve konfiguracije snage, dok će slabiji biti redni šestocilindrični agregat.

Elektrifikacija će kasnije obuhvatiti i AMG GT, samo još uvek nije jasno da li će biti plug-in hibrid ili blagi hibridni pogon. No, očekuje se da automobil sa takvim pogonskim sklopom razvija oko 800 konjskih snaga.

Tobijas Moers, šef AMG-a, kratko je izjavio: „Moj tim i ja smo u finalnoj fazi testiranja pred premijeru“.

 

(262)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments