1. Home
  2. Vesti
  3. Audi A4 Allroad vs Volkswagen Golf Alltrack (video)
Audi A4 Allroad vs Volkswagen Golf Alltrack (video)
0

Audi A4 Allroad vs Volkswagen Golf Alltrack (video)

6.45K
0
Podelite sa prijateljima:

Sukob dva brata na uporednom testu, ko bi mogao biti pobednik?

Za početak, odmah valja reći ovakvo poređenje nije fer. Audi je ipak u tržišnoj niši iznad Volkswagena, a uostalom i A4 je veći automobila od Golfa.  S druge strane, oba modela dele veliki broj delova, što nije ništa začuđujuće jer se ipak nalaze pod istim krovom.

Interesantno je ipak poređenje ova modela. Pre svega jer pripadaju narastajućoj porodici karavana sa povišenim klirensom, koji bi po zdravoj logici, bili daleko bolji izbor od SUV modela iz nekoliko razloga. No, SUV histerija uzela je maha, a proizvođači pokušavaju opipati puls tržišta i shvatiti šta je sledeći trend u automobilskoj industriji.  I sami smo na testu imali dva karavana sa povišenim klirensom, Volvo V90 Cross Country i Mercedes All-Terrain, oba su na nas ostavila vrlo pozitivne utiske.

Na papiru, iako A4 Allroad ima snažniji agregat od 2 litra i 252 konjske snage, a Golf motor od 1,8 litara i 170 konja, uz veću masu Audija, moglo je ipak biti neizvesno. U stvarnosti, rezultati su potpuno drugačiji.

Pogledajte snimak:

(6451)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments