1. Home
  2. Vesti
  3. Tizer fotografije Mercedes-AMG GT Coupea
Tizer fotografije Mercedes-AMG GT Coupea
0

Tizer fotografije Mercedes-AMG GT Coupea

244
0
Podelite sa prijateljima:

Buduće verzije supersedana će doći u plug-in hibridnom izdanju sa preko 800 ks.

Nakon brojnih spekulacija i glasina, Mercedes-Benz konačno potvrđuje naziv i premijeru novog performantnog sedana. Model sa četvoro vrata doduše nosi naziv Mercedes-AMG GT Coupe, a debitovaće naravno na Salonu automobila u Ženevi.

Mercedes je ove informacije lansirao uz tri „tizer“ fotografije, a dotični krajolik nas neodoljivo podseća na Ledince i put ka Fruškoj gori.

Nažalost, štutgartski supersedan je i dalje pod značajnom kamuflažom, ali osnovna forma može da se nazre.

Mercedes-AMG GT Coupe  je serijska interpretacija koncepta iz 2017. godine. Osnove dizajna su prenesene sa studije, poput široke maske hladnjaka sa vertikalnim rešetkama i trilingom velikih usisnih otvora. Iskošeni A stub se uliva u tečnu krovnu liniju i zaokružuje celinu sa zaobljenim zadnjim delom. Špijunske fotografije su otkrile i aktivni spojler, koji se izdiže na „repu“ vozila.

Mercedes ne namerava da isporuči novi CLS 63, a za tako nečim i nema potrebe pored superatraktivnog GT Coupea. Pored visokih performansi, logično, treba očekivati vrhuski luksuz i naprednu tehnologiju.

Glasine govore da će AMG GT Coupe koristiti usluge 4,0-litarskog biturbor V8 motora sa preko 600 ks. Buduća perjanica će najverovatnije doći u plug-in hibridnom izdanju sa generisanih 800 konja.

Prve isporuke kupcima bi trebalo da započnu pre isteka ove godine.

 

 

(244)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments