1. Home
  2. Vesti
  3. Novi BMW serije 3 na Nirburgringu (video)
Novi BMW serije 3 na Nirburgringu (video)
0

Novi BMW serije 3 na Nirburgringu (video)

15.72K
0
Podelite sa prijateljima:

BMW aktivno testira novu seriju 3. Sada na internetu ima već prilično špijunskih fotografija sa različitim stepenom kamuflaže.

Sada je na red došao i špijunski video, nove generacije popularnog sedana iz Minhena. Očigledno je da se tradicija „ultimativne vozačke mašine“ nastavlja.

U gotovo dva minuta trajanja video klipa, veći deo akcije se dešava na Nirburgringu, a ono što je indikativno je da gume konstantno trpe „torturu“. Takođe, zvuk sugeriše prisustvo rednog „šestaka“ ispod haube.

Ovde je verovatno reč o finalnoj verziji automobila sa regularnom karoserijom i serijskim farovima.

(15718)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments