1. Home
  2. MotoRepublika
  3. Premijera: Triumph Speed Triple S & RS (galerija)
Premijera: Triumph Speed Triple S & RS (galerija)
0

Premijera: Triumph Speed Triple S & RS (galerija)

182
0
Podelite sa prijateljima:

Posle višemesečnih najava stigao je novi Triumph Speed Triple u S i RS verzijama. Britanska fabrika navodi da je u pitanju njihov najbolji streetfighter do sada.

Novi Speed Triple dobio je veću snagu motora koja sada iznosi 150 konjskih snaga iz 1050 kubnih centimetara zapremine. Triumph tvrdi da je ugrađeno 105 novih delova u agregatu. Kako bi opravdali epitet „savršenog huligana“, Britanci su standardno opremili novi model sa Arrow izduvnim sistemom.

U Triumphu tvrde da je novi Speed Triple daleko agilniji i tehnološki napredniji od prethodnika. Opremljen je Brembo kočnicama i Pirelli Diablo Supercosa pneumaticima.  Postavljen je i novi, poboljšani ABS, kontrola trakcije, TFT ekran od 5 inča u koloru, a u dodatnu opremu spada tempomat, DRL svetla, a za model Street Triple RS kao standard dolazi bezkontaktno paljenje motocikla.

Triumph još uvek nije saopštio cene i potpunu specifikaciju oba modela.

 

(182)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments