1. Home
  2. Sport
  3. F1
  4. Deca umesto devojaka?!
Deca umesto devojaka?!
0

Deca umesto devojaka?!

507
0
Podelite sa prijateljima:

Šefovi Formule 1 su saopštili da će u 2018. deca biti na gridu pored vozača, nakon odluke o ukidanju „grid“ devojaka.

Ne znamo šta vi mislite o ovome, ali nama nimalo ne prija dotična „asocijacija“. Inicijativa „Grid Kids“, je po nama kudikamo kontroverznija od bilo kakvog prisustva atraktivnih devojaka na stazi.

Decu će birati lokalni auto-moto klubovi po metodu lutrije, a oni će stajati uz vozače pred trke.

„To će biti neverovatan momenat za ove klince: zamislite da stojite pored svojih heroja, gledate kako se pripremaju za trku, elita elite auto-moto sporta, biti pored njih u tih nekoliko minuta pred start“, euforičan je bio upravni direktor F1, Šon Brečiz. „Kakvo nezaboravno iskustvo je to za njih, njihove porodice. Inspiracija za trkanjem, treninzima i učenjem, moći će da sanjaju da jednog dana oni budu tu. Nema boljeg načina za inspiraciju nove generacije F1 heroja.“

„Grid“ klinci, uz koje će biti članovih njihovih porodica, biće odabrani na svakom F1 događaju, kao i u Formula 1 i GP3 trkama, gde to bude moguće.

Predsednik FIA-e, Žan Tod, dodao je: „Formula 1 je vrh auto-moto sporta i san svakog mladog trkača koji se takmiči u juniorskim serijama u FIA-inoj jednosed piramidi, od kartinga do F1.

Mi smo iz tog razloga oduševljeni da im taj san dovedemo malo bliže, omogućivši im da stoje uz šampione našeg sporta na gridu uoči starta.

Ovo je sjajna inicijativa koja obezbeđuje dodatnu podršku našim nacionalnim članicama u nastojanju da prošire popularnost auto-moto sporta na globalnom planu kroz jedinstveno nagrađivanje koje su omogućili deci, koja učestvuju u njihovim nacionalnim serijama.“

Šta reći… U ime navodne „mizoginije“, prikazivanja žena kao „seksualnih objekata“ i sličnih budalaština, F1 je popustila pod pritiscima feminističkih organizacija, ukinuvši jednu lepu tradiciju koja je bila neraskidivi deo ovog sporta. Poznata je pojava u ljudskom društvu kada u dekadentna vremena dolazi do „izjednačavanja“ polova, ali ne u onom moralnom smislu, već doslovnom, kada polne osobine postaju „nepoželjne“, kada muškarci poprimaju ženske a žene muške osobine. Ono što je posledica ovakvih „tekovina“ je da dođu neki „varvari“ i razruše „sistem“. Možda jesu „varvari“, ali oni obično nose zdrave gene, kao i njihove žene, koje izgledaju… kao žene. Ovo sa decom ne zaslužuje bilo kakav dalji komentar, bez obzira na F1 šefove u komičnoj ulozi histriona.

Na kraju, ženska seksualnost nije sramota, naprotiv… Sramota je gajiti brkove tamo gde im nije mesto.

 

 

(507)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments