1. Home
  2. Vesti
  3. Trejler za film Taxi 5 (video)
Trejler za film Taxi 5 (video)
0

Trejler za film Taxi 5 (video)

44.64K
0
Podelite sa prijateljima:

Ono što će obradovati ljubitelje francuskih automobila jeste da je Peugeot 407 ponovo taksi!

Više od decenije je prošlo od poslednjeg dela sage Taxi Lika Besona. Premijera u Francuskoj je zakazana za 11. april i kako se čini na osnovu trejlera, simpatični vozač taksija – Danijel, kojeg je tumačio Sami Naseri neće se pojaviti u petom delu.

Na mesto Danijela dolazi njegov rođak, Edi, dok će policajca Emilijena zameniti njegov kolega Silvan. Komesar Žilber je ostao u akciji, samo što sada ima čin majora. Neočekivani dvojac, taksista Edi i policajac Silvan suprotstaviće se pljačkašima banaka na ulicama Marseja.

Poslednji deo sage Taxi pojavio se 2007. godine (sa originalnom glumačkom postavom), ali i novim automobilom kao taksi vozilom. Popularni Peugeot 406 zamenio je Peugoet 407, koji će se pojaviti i u petom delu filma.

Pogledajte trejler za Taxi 5:

(44635)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments