1. Home
  2. Vesti
  3. Renault sprema SUV kupe za rusko tržište
Renault sprema SUV kupe za rusko tržište
0

Renault sprema SUV kupe za rusko tržište

185
0
Podelite sa prijateljima:

Renault će navodno ovaj novi SUV model predstaviti na Salonu automobila u Moskvi u avgustu ove godine.

Prema nezvaničnim podacima, najavljeni SUV mogao bi se naći u proizvodnji već krajem tekuće godine. Ruski mediji tvrde da je u pitanju model koji će biti postavljen na platformu sadašnjeg Dustera, koji važi za bestseler u ovoj zemlji.

Ovaj novi SUV trebalo bi da se u gami Renaulta plasira iznad Captura, koji je usput rečeno za rusko tržište takođe postavljen na Dusterovu platformu, obzirom na infrastrukturne uslove koji postoje u toj zemlji. Osim toga ruski Captur ima i kao standardan pogon na sva četiri točka i bolje ogibljenje.

Nije jasno da li će Renault možda novi model plasirati preko Lade, odnosno da li Francuzi planiraju zaista ovaj SUV samo za rusko tržište ili će stići i u ostale države Evrope. O tome da li Renault može da uradi sa Ladom isto što je i Volkswagen sa Škodom, čitajte ovde. 

 

 

(185)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments