1. Home
  2. Vesti
  3. Rijaliti “hot-heč” odnos VW – Hyundai
Rijaliti “hot-heč” odnos VW – Hyundai
1

Rijaliti “hot-heč” odnos VW – Hyundai

2.59K
1
Podelite sa prijateljima:

Stigao je odgovor iz Volkswagena, na prozivke koje je uputio Albert Birman iz Hyundaija. Nakon što je Nemac Birman, nekada jedan od istaknutih članova uprave BMW-a, tokom leta već prozivao nemačke proizvođače automobila kako ulažu u “glupave” i uglavnom beskorisne tehnologije, juče je dao smelu izjavu, kojom je praktično bacio rukavicu u lice Volkswagenu.

Umesto da puste da njihovi automobili govore umesto njih, dvojica visoko rangiranih zvaničnika su razmenili, ne baš suptilne rečenice. Ovaj put, na prozivke je odgovorio generalni direktor Volkswagen Australija, a verovatno ga je najviši nivo uprave ovlastio za tako nešto, zbog pažnje svetske javnosti usmerene ka prvom Grend slem turniru sezone, Australian Openu.

“Volkswagen u svojoj gami poseduje, ne samo najuspelije brze i zabavne automobile na svetu, već nudi i najširu paletu izbora kupcima. Sada imamo performantni Golf, bukvalno za svakoga” – izjavio je Majkl Baršč.

“Ovih dana su iznete neke posve neobične tvrdnje, od “nazovi” konkurenta, koji još uvek nije dobacio ni do prodajnih salona. Danas, bilo koje malo odeljenje, da ne kažem eksperimentalna laboratorija, može da učini dan na stazi veoma posebnim, ali znanje i iskustvo koje je potrebno da se proizvede GTI ili R verzija, koji su fenomenalni i u realnim, a ne samo uslovima na stazi, sa naše strane je pošteno i kroz mukotrpan višedecenijski rad stečeno.”

Kao objektivni posmatrači, možemo samo da prokomentarišemo kako nam je iznuđena reakcija iz Volkswagen grupe znatno bliža razumu, ali i istini.

Mnoge finese, u bilo kojoj oblasti angažovanja, mogu se steći samo kroz iskustvo. Volkswagen ga ima na pretek, pa ne smatramo baš umesnim ovakva istrčavanja sa izjavama, po kojima će izgleda Birman više ostati upamćen, nego po svojim postignućima u performantnoj diviziji BMW-a, čiji je bio šef.

(2593)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Djole

Ako i30 N izadje na Ring i napravi bolji rezultat, tek ce onda da bude prepucavanja 🙂