1. Home
  2. Life
  3. Turizam
  4. Kopaonik – najbolji način da zavolite zimu!
Kopaonik – najbolji način da zavolite zimu!
0

Kopaonik – najbolji način da zavolite zimu!

284
0
Podelite sa prijateljima:

Kopaonik, poznat i kao „Krov Srbije“, sa najvišim vrhom od 2.017 metara predstavlja najpoželjniju turističku destinaciju, kako leti, tako i zimi. Njegovi planinski obodi su leti livade koje pružaju maksimalne pogodnosti sportistima i obožavaocima prirode, a zimi skijašima omogućavaju alpsko i nordijsko skijanje. To je jedna od najsunčanijih planina na kojoj se sneg zadržava najduže tokom godine.

I ove zime u najvećem skijaškom centru Srbije možete uživati na prelepim stazama koje se prostiru na preko 50 kilometara dužine. Ski centar ima kapacitet za više od 34.000 skijaša. Žičare i ski liftovi, zbog svoje dobre povezanosti, omogućavaju ljubiteljima ovog zimskog sporta svakodnevnu raznolikost u izboru staza.

Otkrijte čari ove neverovatne planine, a pored nordijskog i alpskog skijanja postoji i „snow“ park koji omogućava organizovanje različitih takmičenja. Ukoliko ste romantični i želite da sa voljenom osobom provedete noć na stazi, Kopaonik je i to obezbedio na stazama Karaman greben i Malo jezero. Ovaj turistički centar je mislio i na najmlađe jer postoje dve staze „ski-vrtća“ gde se vaši mališani mogu osmeliti da naprave prve skijaške „korake“.

Lepote ove planine u zimskom periodu pružaju obilje mogućnosti za sve zainteresovane bez obzira na uzrast. U našim apartmanima u Vili Jaram i Hotelu Zoned imate komfor za opuštanje i odmor nakon dana provedenog na snegu i čistom vazduhu.

Dupleks apartman u vili Jaram, pruža pogled o kome ste maštali, a  nalazi se na samoj ski stazi Karaman i Jaram, odakle je povezan mrežom skijališta. Za one koji vole da im je sve na dohvat ruke, da ne brinu o parking mestu, čišćenju snega, ovaj apartman je pravi izbor!

Za one koji više vole vikend naselje, blizinu wellness & spa centra, savršen izbor su apartmani u hotelu Zoned.

Za više detalja pogledajte na sajtu  http://star4uskop.com ili pozovite na 0695557975.

(284)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments