1. Home
  2. Novo u Auto Republici
  3. Srećna Nova godina
Srećna Nova godina
1

Srećna Nova godina

120
1
Podelite sa prijateljima:

Dragi automobilski entuzijasti, neka vam 2018. godina donese prilku da kupite sebi omiljeni četvorotočkaš, koji već dugo krade uzdahe vaše, ili nekog koji vas je na prvi pogled opčinio. Da ga vozite u zdravlju i radosti, umereni broj kilometara, sa najdražim vam stvorenjima na Zemlji, a zatim da kupite još lepši, bezbedniji i bolji.

Dragi momci i devojke, želimo vam da se zaljubljujete brzo, ali da vozite oprezno i sporije. Godine donose iskustvo i mudrost, a one su tek pred vama. Zato, radujte se ovom i budućim trenucima, uvek slobodni, zdravi i bez griže savesti što neko pati zbog vaše nepažnje za volanom.

Drage mame i tate, godina neka vam bude na točkovima, a kada pogledi nisu na drumu ili deci, neka budu jedno prema drugome. Ljubav izgubiš lako, ali stičeš godinama. Volite jedno drugo, a oboje decu, i naravno vaš automobil.

Dragi ljudi, inteligincija je sposobnost prilagođavanja novonastaloj situaciji. Šta god da vas u ovoj Novoj godini snađe, neka vas razum vodi ka miru i spokoju. Najviše se, među sobom, razlikujemo po tome kako opažamo okruženje, a ta spoznaja je od direktnog uticaja na naše raspoloženje, zdravlje i kvalitet života.

Zato, želimo vam da budete ljudi. Srećni ljudi!

Vaša AutoRepublika

(120)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Sve najbolje !