1. Home
  2. Vesti
  3. Grand Tour u Hrvatskoj
Grand Tour u Hrvatskoj
0

Grand Tour u Hrvatskoj

396
0
Podelite sa prijateljima:

U četvrtoj epizodi druge sezone, koja stiže sutra, čuveni trio obreo se u neposrednom komšiluku – Hrvatskoj.

Hamond, Mej i Klarkson u njihovom tipičnom maniru napraviće rutu kod naših komšija, uz nezaobilazne izazove. Vozila koja će koristiti jeste jedna Lada, Audi TT RS i Ariel Nomad. Navodno, kompletan put je bio u potpunosti nesceniran.

Da superautomobili ne budu zapostavljeni, GT donosi prezentaciju jednog najbržih modela sadašnjice, McLarena 720S. Uprkos povredi, Hamond je seo za upravljač ovog britanskog modela i izvukao najbolje iz sebe i 4,0-litarskog V8 motora sa otprilike 700 konjskih snaga! U segmentu u kojem gostuju slave ličnosti, videćemo obračun dvojice pevača – Majkla Bola i Alfija Boa.

Prema najavama producenata, Grand Tour se tek zagreva, a ove sezone posetili su više država. Pored avantura u Njujorku i Švajcarskoj koje smo već videli očekuje nas put u Mozambik, Kolorado, Španiju…

(396)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments