1. Home
  2. Vesti
  3. Overfinch sprema najluksuzniji SUV ikada
Overfinch sprema najluksuzniji SUV ikada
0

Overfinch sprema najluksuzniji SUV ikada

387
0
Podelite sa prijateljima:

Britanska tjunerska kuća Overfinch je obećala da će Range Rover SVAutobiography prevesti na nove, do sada neviđene, nivoe luksuza, u 2018. godini.

Ovo svakako nije prvi put da proizvođač ili tjunerska kuća probaju da preuzmu lidersku poziciju u segmentu ultra luksuznih SUV modela. Paralelno sa Range Roverom, kupci mogu sada da odu i u salone u kojima se prodaje Bentley Bentayga, ili da pazare tek predstavljeni Lamborghini Urus.

Iako nema reputaciju Range Rovera, Bentleya pa ni Lamborghinija, u trku se uključuje i Tesla Model X. Svakako ne treba zaboraviti ni oca luksuza Rolls-Royce sa modelom Cullinan.

Neopterećen blistavim konkurentima, tjuner Overfinch je u svoje ruke uzeo najluksuzniji Range Rover I utvrdio da će, nakon prolaska tretmana u njihovoj kući, svetu biti predstavljen “najluksuzniji SUV ikada.”Sačekaćemo, naravno, da vidimo šta je Overfinch uradio, pre nego li izađemo sa sopstvenim sudom, ali hajde da vidimo zajedno šta se o ovom projektu zna do ovog trenutka.

Što se tiče spoljašnosti vozila, primetan je agresivnije dizajnirani prednji branik, nova LED dnevna svetla, zadnji difuzor, kao I završeci izduvnih cevi. Očigledno, detalji čine suštinu i prave veliku razliku. Brojne su različite opcije u enterijeru vozila. Jednostavno, neće postojati dva identična automobila. Sedišta su većih dimenzija, bolje pozicije sedenja, a paleta trimova, koja je na raspolaganju, je zaštitni znak Overfinch tretmana.

Prethodne kreacije su uključivale razne opcije, poput bifea sa kolekcijom napitaka ili raznih fensi ostava, zato ne treba biti iznenađen ukoliko i ovaj Range Rover bude imao nešto slično.

“Vizuelni efekat je maksimiziran na ovom vozilu, dajući mu snažniji drumski izraz, uz enterijer koji je podignut na jedan viši nivo, potpuno sofisticiran i namenjen uživanju putnika. Ovako besprekorna izrada, karakteristična je za Overfinch.”- izjavio je Kevin Sloun, prvi čovek tjunerske kuće Overfinch.

Cena novog modela počinje iznad 200.000 američkih dolara, na britanskom tržištu, ali teško da je ovaj podatak ikakva odrednica. Zaigrajte se malo sa ponuđenim eksluzivnim opcijama, i cena će veoma brzo dostići astronomske visine.

 

(387)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments