1. Home
  2. Vesti
  3. Novi Touareg stiže na proleće
Novi Touareg stiže na proleće
0

Novi Touareg stiže na proleće

351
0
Podelite sa prijateljima:

Prema najnovijim još uvek nezvaničnim informacijama, premijera će biti u Kini.

Treća generacija Touareg biće posavljena na MLB-Evo platformu, koju inače deli sa čitavom plejadom modela (Audi Q7, Lamborghini Urus, Porsche Cayenne, Bentley Bentayga). Mada se razgovaralo o eventualnoj promeni naziva, saharsko pleme će i dalje moći da se diči da imaju automobil nazvan po sebi.

Što se tiče dizajna, na osnovu ono malo špijunskih fotografija reklo bi se da će najveće promene doći na prednjem delu vozila. Jasno je da je sa dolaskom novog krunskog dragulja kompanije, Arteona, primenjeni dizajnerski oblici kod tog automobila svoju primenu naći i u drugim modelima, pa će tako biti i sa novim Touaregom.

Unutar kabine biće više prostora za putnike uz naravno pregršt luksuza. Novi Touareg biće najluksuzniji Volkswagenov model do dolaska novog Phaetona koji se očekuje tek za nekoliko godina.  Biće svakako interesantno videti da li će VW-ov najluksuzniji SUV i šta će preuzeti od već pomenute starije braće iz grupacije.

Malo je čudno da će Volkswagen za premijeru odabrati april i Kinu, iako je najmnogoljudnija zemlja na svetu izuzetno važno tržište, kada je u martu salon automobila u Ženevi, najveća manifestacija takvog tipa. Pre će biti da će Touareg premijeru doživeti u Švajcarskoj.

(351)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments