1. Home
  2. Vesti
  3. Volkswagen planira dva nova SUV/krosover modela
Volkswagen planira dva nova SUV/krosover modela
0

Volkswagen planira dva nova SUV/krosover modela

2.38K
0
Podelite sa prijateljima:

VW Jetta je najprodavaniji model kompanije u SAD, tako da ne čudi što će novi model premijeru imati u Detroitu. Ipak, nemački gigant je svestan da je SUV/krosover segment u velikoj ekspanziji.

Potražnja tržišta za vozilima sa povišenim klirensom nastavlja da raste. Logičan korak Volfsburga, u cilju poboljšanja prodaje, je da u ponudu stavi nove modele, a glasine govore da je reč o dva nova primerka.

Prvi model je SUV sa pet sedišta, pozicioniran ispod Atlasa, što znači da će mu rivali biti automobili poput Ford Edgea. Volkswagen je najavio da će novajlija imati „kupe“ formu, tako da treba očekivati nešto u stilu BMW-a X4.

Što se drugog krosovera tiče, on će biti manji, pozicioniran ispod Tiguana. O njemu nema previše informacija.

Volkswagen želi da tandem novih modela doda portfoliju pre 2021. Ipak, oni se sigurno neće naći na putevima u naredne dve godine. To ne znači da će nemačka marka odustati od sedana, naprotiv.

 

 

(2378)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments