1. Home
  2. Vesti
  3. Nova VW Jetta iz više uglova
Nova VW Jetta iz više uglova
0

Nova VW Jetta iz više uglova

3.59K
0
Podelite sa prijateljima:

Evo i novih skečeva VW Jette, koja definitivno cilja da bude prodajni hit.

Premijera je zakazana za januar, a treba da se odigra na Salonu automobila u Detroitu. Uz pomoć novih rendera, dobijamo nešto bližu sliku u vezi sa novajlijom iz Volfsburga.

Najuočljivija promena je vezana za anfas vozila. Maska je praktično varijacija na temu one kod većeg Arteona, a farovi su elegantniji i atraktivniji u odnosu na odlazeći model.

Zadnji deo prenosi neke postojeće linije, sa novim dizajnom kućišta signalnih svetala. Naravno, dvostruki završeci izduvnih cevi će pre biti „ukras“ nego realna stvar .

Što se kabinskog prostora tiče, postavka je pojednostavljena ali i modernizovana. Jetta usvaja slično rešenje Audijevom virtuelnom kokpitu sa ključnim karakteristikama u vidu digitalnog klastera instrumentacije i integrisanog centralnog ekrana. Pored ove dve komponente, ostatak kabine se čini neznatno izmenjenim.

Ono što je takođe poznato je da će nova Jetta da se pozicionira nešto više u tržišnom smislu u odnosu na odlazeću generaciju, što verovatno znači i višu cenu. Naravno, novajlija počiva na MQB platformi.

Nakon Jette, uslediće i novi Passat 2019., kao model za 2020. Passat će takođe dobiti potpuno novi dizajn, a VW ga već sada najavljuje kao „automobil sjajnog izgleda“. Kada budemo videli Jettu uživo, biće nam jasnije i kako će veći „brat“ izgledati.

 

(3590)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments