1. Home
  2. Vesti
  3. Stigla Suzuki Vitara u „specijalnom izdanju“ (promotivna vest)
Stigla Suzuki Vitara u „specijalnom izdanju“ (promotivna vest)
1

Stigla Suzuki Vitara u „specijalnom izdanju“ (promotivna vest)

449
1
Podelite sa prijateljima:

Uz malu razliku u ceni, mnogo korisnih dodataka na spoljašnjosti i u unutrašnjosti

Širokoj lepezi različitih verzija i kod nas vrlo popularnog modela Suzuki Vitara, uvoznik, prodavac i serviser, beogradski Euro Sumar, priključio je i bogato opremljenu varijantu SE – Special Edition.

Suzuki je za ovaj model blago restilizovao Elegance paket opreme, pa, uz malu razliku u ceni – uz doplatu od 210 evra – kupac dobija naslon za ruku na vozačevom sedištu, sedišta obložena sa dve vrste kože, nove detalje u unutrašnjosti (lajsnu centralne konzole, krugove oko ventilacionih otvora, ležište ručice menjača u bakarnoj boji), prednju hromiranu masku sa modela VITARA S, nove aluminijumske naplatke i led svetlosne grupe.

Vitara SE, sa poznatim benzinskim motorom 1.6 i opcijama pogona 2WD i 4WD je odmah spremna za isporuku, ali je lager ovako opremljenih automobila ograničen. Cena ovakvog, kompletno „konfigurisanog“ automobila iznosi 16.650 evra (sa svim dažbinama, u dinarskoj protivvrednosti) uključujući i metalik boju, dok u SO COLOR verziji košta 17.050 evra.

Euro Sumar podseća da je Suzuki Vitara četvrte generacije, od uvođenja na tržište 2015. do danas, na 37 evropskih tržišta proglašena automobilom godine u svom segmentu, a i dalje čvrsto drži poziciju jednog od najpopularnijih modela u klasi gradskih (kompaktnih) krosovera.

(449)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Alergičan sam na petostepene menjače u 2017. godini za te pare.
Uostalom, za samo 850 evra više možete da kupite Vitaru S, a dobijate 1,4 turbo umesto ovog vremešnog 1,6 atmosferca i 6MT umesto 5MT.
Inače, ako smo na terenu 2WD pogona, valja primetiti i da po ceni ove „specijalno opremljene“ vitare 1,6 5MT ( sa wb od 250 cm) dobijate i ipak malo komforniji „novi“ panoramski 500L 1,6 MJ 6MT ( sa wb preko 260 cm).
Ne kažem da je vitara loše vozilo ili loša kupovina, ali napred izneto su objektivne činjenice.