1. Home
  2. MotoRepublika
  3. Moto Guzzi V85 Concept
Moto Guzzi V85 Concept
0

Moto Guzzi V85 Concept

264
0
Podelite sa prijateljima:

Na sajmu motocikala u Milanu, Moto Guzzi je prikazao konceptualni motocikl V85, enduro model namenjen kao tržišna opozicija BMW-ovoj enduro dominaciji.

Ako neko ume da napravi vazdušno hlađeni retro motocikl, onda je Moto Guzzi. Odmah po pojavi V85 na EICMA, prikupio je brojne simpatije posetilaca i novinara, i važio je za jednog od favorita iz senke kompletnog sajma. Obzirom da je i dalje u pitanju samo koncept, Moto Guzzi je bio poprilično škrt sa detaljima.

Prvi pogled utvrđuje da Guzzi nije odustao od svoje tradicije, poprečno postavljen motor i dalje je jedinstven u svetu motociklizma. V85 pokreće motor iz modela V9, u pitanju je agregat zapremine 850 kubnih centimetara, koji razvija 80 konjskih snaga.  Moto Guzzi je saopštio i da ovaj koncept koristi radijalne kočione čeljusti, da je napred postavljena Ohlins obrnuta viljuška, kao i da prednja svetla koriste LED tehnologiju.

U jedinstvenom pristupu tržištu, Moto Guzzi traži i zvaničan naziv za serijski V85, a ukoliko imate neku ideju i želite biti upisani u bogatu istoriju ovog brenda posetite sajt i dajte svoj predlog!

(264)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments