1. Home
  2. MotoRepublika
  3. Ducati počeo proizvodnju modela V4
Ducati počeo proizvodnju modela V4
0

Ducati počeo proizvodnju modela V4

251
0
Podelite sa prijateljima:

Samo nekoliko nedelja nakon zvaničnog predstavljanja motocikla, Ducati je počeo sa proizvodnjom novog supersportskog modela.

U fabrici u Borgo Panigale, uz šampanjac i premijerno je otpočela produkcija V4, modela koji je direktni derivat Desmosedici MotoGP mašine. Prvi serijski motocikl Ducatija sa četiri cilindra u osnovnoj verziji ima samo 198 kilograma i čitavu ergelu od 214 konjskih snaga! Verzija Speciale ide još dalje, te uz 195 kilograma mase nudi čak 226 konjskih snaga.

Ipak, ova moto-zver neće biti nimalo jeftina. Očekivana cena za Evropu za bazni model je 22.590 evra, V4 Panigale S koštaće 27.890 evra, dok će trenutno najperformantnija varijanta Speciale stajati 39.900 evropskih novčanica. Ovo nije kraj, obzirom da je Ducati najavio da će se 2019. godine pojaviti i R verzija ovog motocikla, koja će naravno ujedno biti i najskuplja.

(251)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments