1. Home
  2. MotoRepublika
  3. Hamilton provozao sopstvenu specijalnu ediciju MV Agusta (video)
Hamilton provozao sopstvenu specijalnu ediciju MV Agusta (video)
1

Hamilton provozao sopstvenu specijalnu ediciju MV Agusta (video)

336
1
Podelite sa prijateljima:

Šampion Formule 1 za sezonu 2017, Lewis Hamilton, konačno je seo na specijalnu ediciju motocikla MV Agusta, koja nosi njegovo ime – F4 LH44.

Dakle u pitanju je varijanta modela F4, koja će se praviti u ograničenoj seriji od 44 komada. Ovako mali broj proizvedenih motocikala, uz ime Hamiltona i sve ono što znači MV Agusta u svetu motocikala daju vrlo visoku cenu ovom modelu. Naime, koštaće čitavih 67.500 evra!

Hamilton je inače poznat kao veliki ljubitelj ovog brenda i sam u vlasništvu ima nekoliko motocikala. Pre nekog vremena, Britanac je izjavio novinarima kako bi voleo da se vozačima F1 dopusti učestvovanje i u drugim šampionatima, te da je njegova želja da se oproba u MotoGP seriji.

Sam F4 LH44 napred ima Ohlins USD NIX 30 TiN prednju viljušku, dok je pozadi amrotizer TTX36. Uz trkačku kontrolnu jedinicu, vozaču je na raspolaganju 212 konjskih snaga.

Pogledajte kako Hamilton uživa u sopstvenoj specijalnoj ediciji motocikla.

(336)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments