1. Home
  2. Vesti
  3. Otkriven enterijer A klase za 2018. godinu
Otkriven enterijer A klase za 2018. godinu
0

Otkriven enterijer A klase za 2018. godinu

2.78K
0
Podelite sa prijateljima:

A klasa za narednu godinu dobija potpuno novi enterijer, uz transfer tehnologije iz većihi prestižnijih modela Mercedesa.

Za početak jedna od najupečatljivijih promena jeste volan koji stiže direktno iz S klase! Digitalizacija je uzela maha, te će pored sada već standardnog tableta za kontrolu informativno-zabavnog sistema, i instrumentalna tabla biti potpuno digitalna. Početni nivo opreme nudiće ekrane dijagonale 7 inča.

Dalje, Mercedes se posebno pohvalio činjenicom da će sedišta u ovom modelu biti prva u klasi koja su razvijena koristeći kompjutersku simulaciju komfora.  Kupci će moći da biraju između tri vrste prednjih sedišta, i sva nude više 20 načina prilagođavanja. Naravno, uz sportske verzije, Mercedes će ponuditi i prigodna sedišta sa integrisanim naslonom za glavu.

Zadnja sedišta biće u osnovnom paketu deljiva 60:40, dok će za praktičniju verziju deljive klupe od 40:20:40 morati da se doplati. Što se tiče prtljažnika porasla je korisna zapremina na 370 litara sa aktuelnih 341.

Mercedes obećava više prostora za kolena, noge i oko glave putnika, kako napred tako i pozadi. Uz to poboljšana je i vidljivost, obzirom da su se nemački inženjeri posebno potrudili oko „mršavljena“ A, B i C stubova.

(2780)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments