1. Home
  2. Vesti
  3. Borgward ponovo na evropskom tržištu za koji mesec
Borgward ponovo na evropskom tržištu za koji mesec
0

Borgward ponovo na evropskom tržištu za koji mesec

357
0
Podelite sa prijateljima:

Borgward planira da nastupi na nemačkom ali i ostalim tržištima zapadne Evrope, počev od prvog kvartala 2018. godine. U razmatranju je, nakon starta ponude, i brzi izlazak na tržište Velike Britanije, uz nužne modifikacije.

Vaskrsli nemački brend  Borgward će svoj ponovni život na tržištu Starog kontinenta započeti sa svojim najvećim modelom BX7, dok bi prvi sledeći potez bio, uvođenje u ponudu i manjeg BX5. Ovo proizilazi iz izjava koje je za medije dao potpredsednik kompanije za marketing Tom Anlajker.

Na manifestaciji Guangzhou Motor Show, centralno mesto u predstavljanju brenda, zauzela je sportska verzija, sa oznakama BX7 TS. Evropska premijera ovog modela na tržištu Evrope je, takođe, u planu, a cenovni rang ponude će se kretati oko 44.000 evra.

Sam BX7 je već homologovan za evropsko tržište, sa volanom sa leve strane, tako da je pitanje početka prodaje svedeno na veoma kratak rok.

“Ponovno oživljavanje brenda Borgward, koji u svojoj tradiciji, naravno, nema SUV model, na tržištu Kine, doneo je kompaniji dragoceno iskustvo u smislu povratka na svoje matično, nemačko tržište. Novi identitet brenda Borgward je nepoznat kupcima, još uvek. Kompanija će se osloniti i na onlajn plasman, verovatno u većoj meri nego na klasičnu prodaju u salonima ”, izjavio je šef odeljenja dizajna Anders Vorming.

Ostaje da poželimo svaku sreću, nekada čuvenom brendu Borgward.

(357)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments