1. Home
  2. Vesti
  3. Kia Stonic – početak prodaje u Srbiji (galerija)
Kia Stonic – početak prodaje u Srbiji (galerija)
1

Kia Stonic – početak prodaje u Srbiji (galerija)

419
1
Podelite sa prijateljima:

Novi Kia Stonic je atraktivan kompaktni krosover s pravim evropskim dizajnerskim ukusom i postao je Kijin model sa najviše mogućnosti personalizacije do sada – eksterijera i enterijera.

Proizvod, koji je plod tesne saradnje Kijinog evropskog i korejskog dizajnerskog centra, proizvodiće u fabrici u gradu Sohari, u Južnoj Koreji. Automobil, kao i sve ostale nove Kije, standardno dolazi sa 7-godišnjom fabričkom garancijom (do 150.000 km, prve tri godine bez ograničenja kilometraže), koja važi za celo vozilo. Prodaja Stonica kod nas i širom Evrope počinje ovih dana.

U gami motora 3 benzinska i 1 dizeli motor – na raspolaganju i 1.0 T-GDI

Tri benzinska i jedan dizel motor dolaze u kombinaciji sa ručnim menjačem, što omogućava niske emisije štetnih gasova i skromnu potrošnju goriva. Vožnja i upravljivost podešeni su za maksimalno pružanje zadovoljstva u vožnji, sa upravljačem i oslanjanjem po evropskom ukusu. Stonicova karoserija napravljena je od naprednog čelika visoke čvrstoće (AHSS) i vozaču daje izvanrednu samouverenost, a svim putnicima vrhunsku udobnost.

Dizajn eksterijera: privlačan izgled i najpersonaliziranija Kia do sada

Evropski ukus je suština Stonicovog privlačnog izgleda. Dizajn Stonica je vodio Kijin dizajnerski centar u Frankfurtu, a konačni rezultat je plod saradnje sa Kijinim dizajnerskim centrom u južnokorejskom gradu Namjang.

Očekujemo ga uskoro na testu.

(419)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
IMT-539

Ala su odvalili cene, svaka im čast.
U HR za manje para može da se kup limuzina i i40 1,7 dizel sa 141 ks od ovog malenog sKIA čuda 1,6 sa 110 ks