1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Brabus 900 i 700 – oličenje nemačke moći (galerija)
Brabus 900 i 700 – oličenje nemačke moći (galerija)
3

Brabus 900 i 700 – oličenje nemačke moći (galerija)

8.79K
3
Podelite sa prijateljima:

Brabus je lansirao dve verzije, sa 700 i sa 900 konjskih snaga.

Specijalisti za doradu Mercedesovih modela, Brabus, kreirali su tandem ekstremnih varijanti S klase, baziranih na restilizovanom S63 AMG i Mercedes-Maybachu S650, sa 700 odnosno 900 konja. Brabus 700 predstavlja modifikaciju restilizovanog S63 AMG, koji u standardu raspolaže sa 612 ks iz 4,0-litarskog twin-turbo V8 motora. Maksimalni obrtni moment Brabusa iznosi 950 a AMG „baze“ 900 Nm.

Za one kojima ovo nije dovoljno ekstremno, nemačka tjunerska kuća je pripremila modifikovanu verziju Mercedes-Maybacha S650, pod imenom Brabus 900. Standardna zapremina V12 motora je sa 6,0 povećana na 6,3 litra. Snaga je povećana na vrtoglavih 900 konja i još fascinantnijih 1.500 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Uprkos masi Brabusa 900 od 2.800 kilograma, sprint obavlja za samo 3,7 sekundi, uz maksimalnu brzinu od 350 km/h. Naplaci dolaze u opcijama od 21 i 22 cola.

Vrhunski doživljaj u vožnji je sjedinjen sa vrhunskim luksuzom, tako da će kupci moći da uživaju u obilju kvalitetne kože i alkantare, drvenim i karbonskim insertacijama.

Pozadi se nalaze dva Microsoft Surface 4 Pro tableta, zajedno sa stočićem za odlaganje bežične tastature i miša. 4G ruter je takođe tu u cilju obezbeđivanju interneta visoke brzine.

Oba modela su dostupna kao standardni fabrički automobili, ali naravno, kupci mogu da naruče „tevtonske“ teškaše po individualnim specifikacijama.

 

 

(8793)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Marko

Ko im moze stati na crtu? Kao nekada 450sel 6.9

Stojanovic

Made in Serbia

Milosevic

Avtogonki s serbskaya mashina V12