1. Home
  2. Vesti
  3. Tesla Model 3 – sporan kvalitet inicijalne serije
Tesla Model 3 – sporan kvalitet inicijalne serije
0

Tesla Model 3 – sporan kvalitet inicijalne serije

333
0
Podelite sa prijateljima:

Nakon detaljne analize Tesla Modela 3, analitičar iz Bernsteina, Toni Sakonagi, pronašao je čitav niz mana što se tiče kvaliteta izrade i finiša. Ovo je zapravo bio problem sa prvobitnim Teslinim modelima, a čini se da nije rešen sa Modelom 3, uprkos tome što je proizvodnja počela pre četiri meseca.

Sakonagi je izjavio da je njegova inspekcija Modela 3 otkrila „široku lepezu nedostataka u kvalitetu izrade i finišu“.

On je dodao: „Imali smo mogućnost da vidimo i testiramo Model 3. Izrada i finiš dva test automobila koje smo videli, što možda  i ne iznenađuje toliko, bio je relativno loš.

Mada sumnjamo da će to mnogo uticati na kupce, koji verovatno to neće ni primetiti, zabrinuti smo u vezi sa tim da bi ukupan inicijalni kvalitet mogao da bude podriven, kao i reputacija marke, a potencijalno i servisna mreža.

Teslini predstavnici su potvrdili neke probleme, ali su izjavili da veruju da je Model 3 daleko ispred Modela X i S, u ovoj fazi proizvodnje.

Treba imati na umu da su u Tesli odabrali najkvalitetnije konstruisane primerke, koje su nameravali da nam pokažu, tako da greške na ostalim modelima mogu biti još izraženije.“

Iz Tesle se nisu oglasili nakon Sakonagijevih kritika.

 

(333)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments