1. Home
  2. Vesti
  3. Preporuka Cečeu na LinkedIn mreži da se raspita za posao u BMW grupi
Preporuka Cečeu na LinkedIn mreži da se raspita za posao u BMW grupi
0

Preporuka Cečeu na LinkedIn mreži da se raspita za posao u BMW grupi

252
0
Podelite sa prijateljima:

Uprkos tome što je prvi čovek kompanije Daimler AG Diter Ceče, poznati i čest korisnik ove poslovne društvene mreže, na sajtu LinkedIn je imao jedan zanimljiv predlog u pogledu daljeg razvoja njegove karijere: ponuđeno mu je da proveri mogućnost zaposlenja u BMW AG.

Ceče je objavom uputio poruku svojim Linkedin pratiocima, a ima ih 37.144, u smislu zahvalnosti koju duguje svom timu: „Zaista sam uživao tokom mojih prvih par meseci ovde!“.  A zatim nas je upoznao i sa ingenioznom preporukom koju je dobio putem ove društvene mreže:

„Zaista je facsinantno kakve sam sve predloge za nastavak karijere dobio od vas… :),“ dodao je, prikazujući objavu na LinkedIn mreži, koja je glasila ovako: „Diter, otkrijte poslove koji se nude unutar BMW grupe, a koji potpuno odgovaraju veštinama kojima raspolažete.“

Otkad je pristupio ovoj društvenoj mreži, Ceče je objavljivao mnoge misli na temu liderstva, komentarisao Twitter prepisku sa prvim čovekom kompanijom Tesla, Ilonom Maskom o električnim automobilima, pohvalio istraživačko razvojni centar Mercedes-Benz koji je lociran u indijskom gradu Bangaloru. Poslednju objavu, podržali su pratioci sa 6.000 lajkova i više od 250 komentara.

Mercedes je sa trona najprodavanijeg luksuznog brenda, tokom ove godine, skinuo kompaniju BMW, i to četiri godine pre nego što je planirano.

Prethodnog meseca, na konferenciji za štampu održanoj u blizini Štutgarta, Ceče je kratko komentarisao ponude za posao koje je dobijao kao preporuke, na njegovom LinkedIn profilu, otkrivajući pritom da mu je preporučeno da aplicira za poziciju prodajnog savetnika za BMW motorcikle u Kaselu, nemačkom gradu srednje veličine, lociranom u blizini Hanovera.

Možemo samo da zaključimo, znajući moć i uticaj društvenih mreža, da je možda na pomolu istorijski poslovni transfer.

 

(252)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments