1. Home
  2. Vesti
  3. Nissan Navara u SUV formatu 2018. godine
Nissan Navara u SUV formatu 2018. godine
0

Nissan Navara u SUV formatu 2018. godine

262
0
Podelite sa prijateljima:

Fotografije SUV modela, nastalog na osnovama pikapa Nissan Navara preplavile su kineske portale koji se bave zbivanjima u automobilskoj industriji. Tržišni debi je najavljen za sledeću godinu.

Studijski snimak čeonog dela automobila je dostavio jedan čitalac kineskog online medija BurlappCar, dok je fotografija zadnjeg dela vozila snimljena u Nissanovom fabričkom krugu u kineskog gragdu Guangžuu, a objavljena na ovom portalu Auto.syd.com.cn.

Na svetsku premijeru nećemo dugo čekati, najavljena je za februar naredne godine na Peking Motor Show. Vrlo je verovatno, da će ovaj SUV nositi oznaku Paladin, na kineskom tržištu, a doći će kao zamena za D22 Navara SUV model. Ukoliko rukovodstvo kompanije Nissan odluči da ovaj automobil ponudi kupcima sa severnoameričkog tržišta, svakako će poneti naziv Xterra, koji je ranije korišćen za Navara Frontier modele.

U poređenju sa aktuelnom generacijom Navare, na prednjem delu vozila se čini da je prikazan potpuno novi set prednjih svetlosnih grupa, kao i kompanijski dizajnerski potpis, takozvani V-motion, odnosno maska hladnjaka u obliku slova V koja asocira na kretnju. Modifikovan je i prednji brank, spram modela koji je i trenutno u ponudi.

Ako je prednji deo vozila neznatno izmenjen, onda se može komotno konstatovati da je posle B stubova, sve potpuno novo. Nako modela Xterra koji se više ne proizvodi, aktuelnog modela Paladin, i prethodnih generacija Pathfindera, novi SUV ne poseduje sakrivene brave zadnjih vrata kako bi dobio na pojavi koja više asocira na sport.

Svi su izgledi da će SUV na osnovi Navare biti ponuđen kupcima na tržištima Azije i Južne Amerike, imajući u vidu da popularnost ovog segmenta u tim regijama. Kao takav, na tržišnom nišanu imaće modele poput. Toyota Fortuner (na bazi Hiluxa) ili Ford Everest (na bazi Rangera).

(262)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments