1. Home
  2. Vesti
  3. Novi Jeep Wrangler – prve fotografije
Novi Jeep Wrangler – prve fotografije
0

Novi Jeep Wrangler – prve fotografije

213
0
Podelite sa prijateljima:

Jeep je lansirao tri fotografije pred oficijelno predstavljanje u Los Anđelesu.

Konačno, novi Wrangler je pred nama. Kompletni detalji će biti dostupni na premijeri, a ono što je očigledno da će novajlija imati gomilu varijacija, sa dvoje, četvoro vrata, tvrdim ili mekim krovom itd… Dizajn je očekivano u evolutivnom stilu, ostajući veran prepoznatljivom Jeep stilu. Vrlo je moguće da će u igri biti i Wrangler kamionet, ali na njega ćemo sačekati još par godina.

Pod haubom, naći će se po proizvođaču „napredni, efikasni pogoni“, mada još uvek nema konkretnih detalja. Glasine kažu da će opcije činiti turbo četvorocilindraš i turbo dizel, elektrifikovana hibridna varijanta, a vrlo moguće i unapređena verzija 3,6-litarskog V6 koji se koristi u aktuelnom modelu, uparena sa osmostepenim automatskim menjačem.

Ono što je sigurno je da će Wrangler posedovati najnoviju, najnapredniju verziju pogona na sve točkove. Ovo je ipak „kralj“ terenske vožnje na kraju krajeva.

Oficijelna premijera je zakazana za 29. novembar, kada će Jeep skinuti veo sa novog modela na Salonu automobila u Los Anđelesu.

 

(213)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments