1. Home
  2. Sajmovi
  3. Tokio 2017
  4. Daimler Trucks sa Mitsubishi Fuso Truck predstavio električni šleper
Daimler Trucks sa Mitsubishi Fuso Truck predstavio električni šleper
0

Daimler Trucks sa Mitsubishi Fuso Truck predstavio električni šleper

349
0
Podelite sa prijateljima:

Daimler Trucks je takođe prisutan na Salonu automobila u Tokiju, ali sa Mitsubishi Fuso Truck and Bus Corporation (MFTBC), koji je lansirao E-FUSO marku, ekskluzivno vezanu za električne kamione i autobuse.

MFTBC je najavio posvećivanje elektrifikaciji kompletnog FUSO portfolija kamiona i autobusa u bliskoj budućnosti.

Prvi model je eCanter, mali kamion, a FUSO je u Tokiju predstavio i novi koncept električnog teretnjaka, pod imenom E-FUSO Vision One, namenjen za regionalnu međugradsku eksploataciju.

E-FUSO Vision One može da ugosti paket baterija do 300 kWh, što je dovoljno za 350 kilometara autonomije. Nosivost ovog kamiona iznosi 11 tona (samo 2 tone manje od dizel pandana).

Daimlerova ekspertiza je iskorišćena u oblasti baterija i tehnologije punjenja, što će ovaj kamion lansirani u sam vrh električnog teretnog prevoza.

E-FUSO, kao električni teretnjak, poseduje ukupnu masu od 23 tone uz nosivost od 11 tona, i pogodan je za upotrebu na razvijenim tržištima poput japanskog, evropskog i američkog.

 

(349)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments