1. Home
  2. Sajmovi
  3. Tokio 2017
  4. Honda Sports EV Concept (video)
Honda Sports EV Concept (video)
0

Honda Sports EV Concept (video)

182
0
Podelite sa prijateljima:

Honda Urban EV koncept koji se pojavio u Frankfurtu, oduševio je sve prisutne, pa i nas. Iz tog razloga treba očekivati da i Sports EV koncept japanske marke izazove slične reakcije, jer slična je i dizajnerska tema. Dok je izložbeni model sa IAA bio vizija malog gradskog automobila na električni pogon, novi dolazi u formi sportskog dvoseda, takođe sjajnog stajlinga.

Honda nije bila velikodušna što se podataka tiče, ali ono što se zna o Sports EV konceptu je da je kompaktnih dimenzija i da poseduje veštačku inteligenciju, tako da verovatno ima mogućnost autonomnog kretanja u nekom stepenu. Naravno, kada neki automobil u svom nazivu ima termin „Sport“, niko ne želi previše kamera, senzora i kompjutera.

Honda Sports EV Concept

Za sada nema fotografija enterijera, ali za očekivati je da se tu nađe veliki ekran, poput onog u Urban EV konceptu, preko kojeg se obavljaju gotovo sve moguće funkcije.

Mada nema reči o serijskoj proizvodnji, Honda je sugerisala pre par nedelja da bi mogla da lansira drugačiji tip sportskom modela, pre ili kasnije. To naravno ne znači da će to biti model sa tokijskog salona, ali mi iz sve snage navijamo da u pitanju bude nešto slično.

 

(182)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments