1. Home
  2. Vesti
  3. Svetska premijera – Audi A7 Sportback (live video)
Svetska premijera – Audi A7 Sportback (live video)
0

Svetska premijera – Audi A7 Sportback (live video)

2.77K
0
Podelite sa prijateljima:

Atraktivniji od Audi A6 sedana, A7 Sportback je već prilično dugo na tržištu, ako u obzir uzmemo da je na scenu stupio 2010. godine. Od tada, uspeo je stilski da se istakne u portfoliju marke iz Ingolštata zahvaljujući posebnom dizajnu i pojavi ne tako konvencionalnoj kada je Audi u pitanju.

Došao je do kraja svog životnog ciklusa, a u toku današnjeg dana će biti skinut veo sa potpuno novog modela. Nekoliko „tizera“ je objavljeno do sada, a ono što znamo da značajno iskošena linija krova ostaje u igri, što baš i ne iznenađuje mnogo. Tu su i intrigantna LED svetla, kako napred tako i pozadi, s tim što se nazad nalazi svetlosna traka preko cele širine, poput one kod A8.

Perjanica je praktično utabala put za novi dizajnerski jezik marke. Audi je obećao da će budući modeli biti bolje izdiferencirani, tako da se nadamo da anfas A7 neće biti kopija onog kod A8. Prologue koncepti su podigli očekivanja i standarde, tako da treba očekivati praćenje tog koncepta.

Poslednji „tizer“ video je omogućio kratak uvid u kabinu, gde se vidi ekran osetljiv na dodir u donjoj sekciji centralne konzole, što je slično rešenju iz A8. On služi kao zamena za kontrolu klima uređaja i druge postavke, dok se ispod nalazi nekoliko dugmića.

Za ostale informacije ćemo malo pričekati, jer je premijera zakazana za 19:30h, a možete je pratiti direktno na portalu AutoRepublike.

 

(2765)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments