1. Home
  2. Vesti
  3. Novi Mazdin servisno-prodajni centar u Nišu
Novi Mazdin servisno-prodajni centar u Nišu
0

Novi Mazdin servisno-prodajni centar u Nišu

102
0
Podelite sa prijateljima:

• Otvoren novi prodajno-servisni centar je kompanije Auto M.G. Commerce u Nišu

• Salon i servis na skoro 1.000 m2

• U ponudi je kompletna gama Mazde, flota test automobila, servis, limarija, farbarija, ponuda za kupovinu staro za novo

Potpuno novi salon u vlasništvu kompanije Auto M.G. Commerce, koja je ovlašćeni partner Mazde u Nišu, svečano je počeo sa radom 12. oktobra. Novi objekat, koji je izgrađen isključivo za Mazdu i po poslednjim svetskim standardima, prostire se na skoro 1.000 m2 .

Salon novih automobila zauzima 450 m2 i u njemu će biti izložena kompletna gama Mazde. Servis je površine 350 m2 sa 4 radna mesta, opremljen svima Mazdinim specijalnim alatima i dijagnostičkim uređajima.

Posetioci salona će imati priliku da isprobaju glavne aktuelne modele Mazde, s obzirom na to da je kompanija obezbedila stalnu flotu test automobila. Dok im je automobil na servisu, za vlasnike Mazde je pripremljen udoban prostor i osveženje.

Novost je Mazdin „aktivni prijem“ automobila na servis, odnosno posebno odvojen zatvoreni prostor u kom servisni savetnik i vlasnik automobila vrše pregled i primopredaju automobila na servis. U istom prostoru će biti izložena originalna dodatna oprema. Kompanija Auto M.G. Commerce je osnovana 1994. godine u Nišu, a mreži Mazda partnera se pridružila 2008. godine. Od tada je isporučeno preko 500 novih Mazdi i stvoren širok krug lojalnih kupaca, koji se u velikom broju vraćaju i po sistemu staro za novo obnavljaju svoj vozni park, ponovo poklanjajući svoje poverenje Mazdi i Auto M.G. Commercu.

(102)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments